Over CREA

Search

Over CREA

Wie zijn wij? Neem printexperts met jarenlange ervaring, voeg een flinke portie kennis toe, vermenigvuldig dit met een creatief team, en daar heb je CREA. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de best passende marketing materialen om hun boodschap tot leven brengen. Van shelf stoppers en stickers tot displays, ons aanbod heeft maar één doel: ervoor zorgen dat merken gezien worden.

Werken met CREA

Dat is veel meer dan alleen kwaliteitsvol drukwerk. Van product design tot levering: ons team werkt hard om elke stap van jouw project tot een goed einde te brengen! Onze experts staan je bij met advies op maat van jouw doel. Zo ga jij van een goed idee naar een glanzend afgewerkt project zonder haperen.

Product Design

We zouden CREA niet zijn zonder creatief product design. Vanaf het begin van jouw project werk je nauw samen met onze adviseurs. Zo gaan we op zoek naar het ideale model op basis van jouw project en doel. Of dat nu overtuigen, informeren of activeren is.

Prototype Service

Nieuwe ideeën zijn spannend! Daarom ontwikkelen we op vraag van onze klant proefmodellen om het ontwerp te visualiseren en te testen. Zo is er ruimte voor verbetering, sturen we het ontwerp bij waar nodig en gaan we aan de slag met de juiste feedback en zekerheid.

Prepress

Wij gaan voor een vlekkeloos drukproces, nog voor het van start gaat. Daarom staat ons prepress team in om alle aangeleverde bestanden te checken en te dubbelchecken. Kleur, lay-out, formaat, … geen aspect wordt overgeslagen om uw document perfect drukklaar te maken. Vooraleer we overgaan tot productie, een laatste proefdruk om zeker te zijn dat jij 100% tevreden bent over het resultaat. Niet zeker over de opmaak van je beelden? Bekijk dan de aanleverspecificaties van CREA.

Productie

Met kunststofbedrukking als core-business, gaan we voor niets minder dan kwaliteit. Daar hebben we maar twee hoofdingrediënten voor nodig: vakmanschap gemixt met een hightech machinepark. Zo hebben we alles in huis om jouw project te realiseren. Gaat het om een grote of een kleine oplage? Geen probleem. Wij drukken zowel digitaal als offset.

Customer Service

Onze klantendienst volgt de status van elk project van begin tot eind nauwgezet op. Of het nu gaat over materiaal, kostenefficiëntie of leveringsspecificaties, we zijn er om eerlijk en professioneel advies te geven. Heb je extra vragen of twijfels? Geen zorgen, we’re only one call away.