Displays

Search

Met lifesize displays kun je jouw boodschap overtuigend en opvallend overbrengen. Displays springen namelijk erg in het oog en missen daarmee hun doel niet: ze worden bekeken en gelezen én in veel gevallen onderneemt de consument direct actie. Kortom, een display op maat – in welke afmeting dan ook – heeft precies de gewenste uitwerking!

Lifesize displays met ontwerpen op maat

CREA is specialist in de ontwikkeling van point-of-sale-materialen en denkt graag met je mee over een display op maat. Wij helpen je met de meest creatieve ontwerpen op jouw lifesize display. We beschikken we over de juiste 3D-software waarmee we het ontwerp vooraf aan je kunnen presenteren. Als ontwerper creëren we diverse oplossingen in golfkarton, re-board en kunststof materialen. Wil je graag speciale lifesize displays ontwerpen, maar heb je geen idee hoe dit te realiseren? CREA pakt dat graag voor je op en presenteert vervolgens het voorstel in een 3D-ontwerp.

Naast displays met ontwerpen op maat bieden we nog meer producten aan

Ontdek ook hoe we je met de ontwikkeling van andere point-of-sale-materialen van dienst kunnen zijn, waaronder:

Ontdek wat wij als displayontwerper voor jouw bedrijf kunnen betekenen

In onderstaande online brochure vind je diverse voorbeelden van lifesize displays die wij als displayontwerper, -producent van jouw unieke display op maat kunnen verzorgen. Heb je vragen over onze producten en diensten of wil je direct een offerte aanvragen voor een display op maat? Neem contact met ons op via +32 51 22 77 74 of vul het contactformulier in. Indien je dat wenst, kun je een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms.