Magneetstickers

Search

Magneetstickers

De magneetstickers die je bij CREA kunt laten produceren, plak je op koelkasten, vrieskisten, schappen, metalen kolommen of andere metalen oppervlakken. Het zijn vanwege hun duurzaamheid populaire point-of-sale-producten. De magneetsticker is makkelijk te plaatsen, verplaatsen en verwijderen en laat daarbij geen beschadigingen of resten achter. Doordat de magneet zijn kracht behoudt, gebruik je de magneetsticker eenvoudig opnieuw wanneer een actie op een later moment weer start. Wij drukken de stickers op magneetfolie, maar maken ook gebruik van een nieuwe techniek: Metal Paper, een ijzerhoudend papier. Zowel de magneetfolie als het Metal Paper is van hoge kwaliteit en makkelijk opnieuw te plaatsen. Van beide soorten magneetstickers heb je lang profijt!

Magneetstickers van magneetfolie

De magneetstickers zijn magneetfolies waar we rechtstreeks op drukken. Er zijn diverse diktes mogelijk: van 0,2 millimeter tot 0,9 millimeter. De breedte van de magneetsticker varieert van 60 tot 120 centimeter. Magneetstickers breng je eenvoudig aan op metalen ondergronden en verwijder je snel en zonder beschadigingen. Magneetstickers van magneetfolie zie je bijvoorbeeld op metalen winkelmeubels, aan metalen wanden of op auto’s als autostickers. Wij drukken de magneetfolie in kleine en grote oplages.

Alternatief voor de magneetsticker: Metal Paper

In plaats van drukken op magneetfolie, is het ook mogelijk een ‘metalen’ sticker te drukken die hecht op een magnetische ondergrond. Op of in het display komt dan een magneetplaat. Wij printen jouw acties vervolgens op ijzerhoudend papier (Metal Paper). Door het ijzer in het materiaal hecht de sticker aan de magnetische display. Een voordeel voor met name transport- en afvalverwerking is dat het Metal Paper veel lichter in gewicht is dan de magneetsticker. Het is dan ook een voordelige uitkomst voor actiewanden die om de paar weken veranderen. Bovendien is het Metal Paper herbruikbaar voor een terugkerende actie, want het verliest niet aan (kleef)kracht.

Magneetstickers voor actie of branding

De magneetstickers drukken we in onze drukkerij (waar we ook verpakkingen bedrukken) in grote en kleine oplages. Zowel de kleine als grote magneetstickers en Metal Paper-stickers kunnen we in verschillende vormen snijden.

Voordelen van de magneetstickers

  • Printen in alle mogelijke designs
  • Snijden in meerdere vormen
  • Verplaatsbaar
  • Zowel in offset als digitaal
  • Groot en klein formaat
  • Grote en kleine oplages

Schakel dé expert in point-of-sale-materiaal in

Magneetstickers laten produceren, doe je natuurlijk bij dé expert in point-of-sale-materiaal: CREA. Ons creatieve team denkt mee over de beste oplossingen voor jou. Innovatie en creativiteit zijn termen die ons absoluut niet vreemd zijn. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor instore communicatie? Wij vertellen je er graag meer over wanneer je ons belt via het telefoonnummer +32 51 22 77 74, het contactformulier invult of langskomt bij een van onze showrooms. Of vraag vrijblijvend een offerte of samplepakket aan van de Metal Paper- of magneetstickers.