Wobblers

Search

Wobblers

Wobblers vormen een goedkope manier om producten onder de aandacht van jouw klanten te brengen. De wobbler kan direct bij jouw product in de schappen worden geplaatst en vestigt daardoor extra aandacht op het product. CREA heeft een eigen model ontwikkeld, namelijk een kunststof wobbler uit één geheel. Hierdoor is een aparte wiebelaar overbodig. De kunststof wobblers zijn verkrijgbaar in wit of transparant en in elke vorm die je maar wenst. Je plakt de wobbler met non-permanente tape in de schappen. Prefereer je toch de standaard wobbler (karton met aparte wiebelaar)? Ook dan zijn wij je uiteraard van dienst.

Wat zijn de voordelen van wobblers?

Wobblers brengen vele voordelen met zich mee en zijn daardoor een ideale vorm van point-of-sale. Dankzij een wobbler is de actie namelijk direct zichtbaar bij het product. Bovendien is dit promotiemateriaal:

  • Vriendelijk geprijsd
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Gemakkelijk te verwijderen
  • Plano in envelop te versturen

Wij leveren de wobblers geheel op maat. Als experts in point-of-sale-materiaal luisteren we naar jouw wensen en vertalen dit naar creatieve en innovatieve oplossingen. We denken met je mee als het gaat om POS-materiaal!

Vraag meer informatie aan

Heb je vragen over wobblers? Wij beantwoorden ze graag. Bel in dat geval naar +32 51 22 77 74 of vul het contactformulier in. Indien gewenst, stellen we een vrijblijvende offerte op, sturen we samples van de wobblers naar je toe of maak je een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Ontdek ook de andere soorten point-of-sale-producten die wij voor je kunnen ontwerpen en produceren, zoals toonbankmatten, schapstroken of tafelstaanders. We geven je hierover graag meer informatie. Voor instore communicatie zit je bij ons helemaal goed!