Kubussen

Search

Kubussen

Bedrukte kubussen bieden veel ruimte voor communicatie en zijn daarom populair binnen de point-of-sale-materialen bij CREA. De kubussen kunnen op een speelse manier op de winkelvloer worden geplaatst, aan het plafond worden gehangen of tijdens beurzen en presentaties worden gebruikt. Op deze manier kan je op een nette en originele manier nét even extra aandacht op uw campagne en/of product leggen. De bedrukte kubussen zijn bovendien gemakkelijk op te zetten, op elkaar te plaatsen of op te hangen en na gebruik weer net zo eenvoudig te verwijderen. Ze worden plano geleverd en kunnen in diverse kleuren, maten en oplages worden geproduceerd. Heb je speciale wensen? Laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag mee!

Voordelen van bedrukte kubussen als point-of-sale-materiaal

Bedrukte kubussen zijn erg populair point-of-sale-materiaal. Hierbij diverse voordelen opgesomd.

  • Opvouwbaar
  • Eenvoudig op te zetten
  • Gemakkelijk te verwijderen
  • Diverse formaten
  • Plano verpakt of per stuk verpakt
  • Grote en kleine oplages
  • Materiaalkeuze; E-golf karton, honingraatkarton of (recycled) kunststof

CREA levert bovendien het voordeel dat je bedrukte kubussen op maat kan laten produceren. Wij denken met je mee en komen met creatieve en innovatieve oplossingen voor kubussen en andere materialen. Wij zijn de expert in het bedrukken van kunststof.

Kies voor een betrouwbare partner in point-of-sale-materiaal

Wij doen wat wij beloven en dat maakt ons een betrouwbare partner in de ontwikkeling van uw point-of-sale-materiaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft bedrukte kubussen of andere promotieproducten van zoals toonbankmatten of schapstroken? Of vraag vrijblijvend een samplespakket aan.