Toonbankmatten

Search

Toonbankmatten

Toonbankmatten of betaalmatten zijn hét geschikte promotionele item om een lege plaats op de toonbank op te vullen. Hierin zijn verschillende materialen mogelijk, waaronder materialen die gemakkelijk aan te brengen zijn en die je zonder problemen weer kunt verwijderen. Ontdek wat wij als specialist in point-of-sale-materiaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van toonbankmatten!

Toonbankmatten afgestemd op jouw wensen

CREA produceert toonbankmatten volledig op maat. Wij denken met je mee en komen zo keer op keer tot creatieve en innovatieve oplossingen. Je maakt bij de ontwikkeling van de toonbankmat keuze uit een van de beschikbare materialen, namelijk polypropyleen, 3D-paper, Easy Cling of Smart Tack. Dit zijn stuk voor stuk sterke materialen van hoogwaardige kwaliteit, die zeer lang meegaan. Wil je meer point-of-sale-materiaal op jouw toonbank plaatsen? Combineer de toonbankmatten dan met toonbankdisplays, die wij ook volledig op maat kunnen ontwikkelen.

Vraag om een offerte of samples

CREA is dé expert op het gebied van instore POS-materialen. Voor toonbankmatten van topkwaliteit, die volledig voldoen aan jouw wensen en eisen, ben je bij ons dan ook op de juiste plek. Laat ons een offerte voor jou opstellen of samples naar je toesturen en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.