Muurstickers

Search

Muurstickers

Muurstickers zijn een mooie optie, als je zo dicht mogelijk bij jouw product of zelfs óp het product een promotie wilt weergeven. Wij bieden muurstickers in verschillende materialen aan, die dit mogelijk maken. Deze zijn zonder schade aan te brengen op de muren, vitrines, vriezers en/of andere producten. Geef jouw producten de aandacht die ze verdienen en ontdek welke voordelen onze muurstickers jou kunnen opleveren!

Muurstickers in verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen

Als je op zoek bent naar muurstickers als point-of-sale-materiaal, dan is het begrijpelijk dat je stickers van de beste kwaliteit wilt. Muurstickers die goed blijven plakken, makkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen zijn en bovendien perfect gedrukt zijn: daar kun je bij CREA op vertrouwen. Je hebt bij ons keuze uit muurstickers in diverse kwaliteitsvolle materialen, te weten Static Paper, Easy Cling, Smart Tack, Adhesive Vinyl, Wall Paper, Magnet Paper en magneetfolie. Stuk voor stuk materialen die zeer goed hechten en eenvoudig op te plakken en te verplaatsen zijn. Wil je jouw ruimte voorzien van meer point-of-sale-stickers naast muurstickers? Wij helpen je ook aan:

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid: dat is waar je bij CREA op rekent. Jouw wensen en eisen staan bij ons voorop en onze ontwerpers denken met je mee over het best mogelijke resultaat voor jou. Wil je een offerte of samples voor muurstickers bij ons aanvragen? Of wil je een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms om de mogelijkheden te bespreken? In alle gevallen neem je contact met ons op via +32 51 22 77 74 of via het contactformulier. Wij staan je graag te woord over de mogelijkheden van onze muurstickers!