POS-materiaal

Search

Met POS-materiaal, oftewel point-of-sale-materialen, brengt u uw product op uw verkooppunt (bijvoorbeeld in de retail of detailhandel, zoals uw supermarkt) onder de aandacht van de doelgroep. Het beslissingsproces van de koper speelt zich grotendeels af op de winkelvloer, dus daar moeten acties goed zichtbaar zijn. U kunt bij ons POS-materialen laten bedrukken die zorgen voor instore promotie en maken dat de consument het product de aandacht geeft die het verdient. Ze bezorgen de verkoop gegarandeerd een duwtje in de rug! Kwaliteitsvol, innovatief en creatief POS-materiaal zoals advertenties voor instore promotie in uw bedrijf in de retail of detailhandel, waaronder supermarkt, laat u drukken bij CREA. Wij denken écht met u mee en zorgen ervoor dat uw reclame extra opvalt.

Instore promotie in uw bedrijf in de retail of detailhandel met POS-materiaal

Wij denken met u mee in het maken van de juiste keuzes op het gebied van POS-materiaal voor instore promotie, bijvoorbeeld het laten drukken van advertenties voor uw supermarkt of bedrijf in de retail. Van permanente tot actiematige oplossingen, in zowel papier en karton als van kunststof materialen: uw wens is onze opdracht. Naast de eerder genoemde point-of-sale-materialen voor instore promotie in uw winkel, hebben we ook:

Instore POS-materialen zoals advertenties laten bedrukken en distribueren

CREA verzorgt voor veel klanten een totaalpakket met POS-materialen. Van het printen van de verschillende producten en uitingen tot het in pakketten distribueren naar de verschillende vestigingen en locaties: we regelen het allemaal. Het is natuurlijk ook logisch om een actie te promoten met meerdere op elkaar aansluitende POS-materialen: de Static Paper toonbank- en raamstickers in combinatie met een non-permanente vloersticker, een display en een kubus bijvoorbeeld. Dit POS-materiaal verzenden wij per filiaal in één pakket naar uw supermarkt of bedrijf in de retail toe.

Printen van POS-materiaal op papier, karton en kunststof

CREA verzorgt al uw POS-materiaal van papier, karton en kunststof. De moderne machines drukken bijvoorbeeld instore advertenties in grote en kleine oplagen en formaten. CREA levert POS-materiaal aan grote bedrijven in de retail en detailhandel (van supermarkt tot bouwmarkt) en merken voor acties en producten. U heeft er geen omkijken naar, van productie tot verzending van het point-of-sale-materiaal.

Voordelen van het bedrukken van POS-materialen voor instore promotie

  • Inclusief distributie
  • Papier, kunststof, karton en magneetfolie
  • Snijden in vormen
  • Van raamstickers tot displays
  • Alle campagnematerialen onder een dak
  • Groot en klein formaat
  • Grote en kleine oplages

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden wat betreft POS-materiaal voor uw bedrijf in de retail of detailhandel, bijvoorbeeld het laten drukken van instore advertenties voor uw supermarkt? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op en onze specialisten beantwoorden al uw vragen over het bedrukken van POS-materialen. U kunt ook langskomen in een van onze showrooms, die gevestigd zijn in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Tevens kunt u vrijblijvend een samplepakket of offerte van de POS-materialen van uw voorkeur aanvragen. Zo krijgt u inzicht in de producten en service die wij u bieden.