Point of Sale

Search

Jouw klanten net even dat extra zetje in de rug geven? Dat doe je met aansprekend point-of-sale materiaal! Het ontwerp is belangrijk, de uitvoering niet minder. Bij CREA kun je terecht voor verschillende soorten point-of-sale materiaal.

Point-of-sale materiaal kan eigenlijk bijna overal gebruikt worden: in de winkel, op kantoor of op een beurs, maar ook buiten of tijdens speciale evenementen. Met goed point-of-sale materiaal presenteer jij jouw producten of diensten nog sterker en zorg je net even voor die extra stimulans. Dit kan ervoor zorgen dat de klanten toch overstag gaan.

CREA denkt graag met je mee in het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw campagne en/of acties. Betreft het een permanente of juist actiematige uiting? Hierin zijn diverse mogelijkheden die wij uitstekend voor je kunnen invullen. Een succesvolle innovatie bij CREA, is de dubbelzijdige raamsticker. Deze is ontstaan door een vraag van de klant. De dubbelzijdige raamsticker is er in PVC vrij en non permanent. Weet je dus zelf niet wat de juiste uiting moet zijn, laat het ons weten dan komen we samen tot een oplossing!