Vloerstickers

Search

Vloerstickers

Een verwijderbare vloersticker is onmisbaar point-of-sale-materiaal voor winkelacties en op de beursvloer. Vloerstickers zijn opvallend, effectief en te printen in alle mogelijke designs. De non-permanente vloerstickers zonder lijm van CREA zijn bovendien slijtvast, eenvoudig schoon te houden, antislip en anti-kras en dus perfect als stickers voor jouw winkelvloer. Vloerstickers moeten vaak aan veel eisen voldoen vanwege veiligheid, maar ook voor het aanbrengen en verwijderen van de sticker. Wij bieden daarom diverse soorten vloerstickers.

Easy Cling – vloerstickers zonder lijm

De Easy Cling-vloersticker hecht zonder lijm aan gladde ondergronden. Het is een pvc-vrije vloersticker die blijft ‘plakken’ dankzij minuscule microzuignapjes. Deze stevige vloerstickers zijn ideaal voor acties in retail en evenementen, de stickers zijn dus niet alleen geschikt voor een winkelvloer. Bezoekers lopen gewoon over de sticker heen. Na afloop verwijder je de vloerstickers, die zonder lijm plakken, probleemloos.

Vloersticker met non-permanente lijm

Een non-permanente vloersticker is een sticker die met afneembare lijm aan de vloer hecht. De vloersticker hecht zo sterk aan de vloer, dat mensen er zonder problemen overheen kunnen lopen. De sticker laat daarnaast geen lijmresten achter bij het verwijderen. Deze variant wordt veel toegepast in supermarkten, drogisterijen en andere retailketens. Misschien zijn deze vloerstickers zonder lijm wel de perfecte keuze als sticker voor uw winkelvloer!

Printtapijt of removable carpet

Printtapijt is tapijt dat geprint kan worden in elk denkbaar dessin. Daarmee is printtapijt een langdurige oplossing voor promotie of sfeer op de vloer. Printtapijt wordt bedrukt vanaf de rol. Het wordt geprint als vloervulling op beurzen, maar is ook populair in hotels, kantoren, winkels en huizen.

Vloerstickers voor winkelvloeren, traptreden en evenementen

De verwijderbare en non-permanente vloerstickers zonder lijm zijn stevig, goed schoon te houden en de stickers hebben een pvc-vrije antislip-laag die perfect is voor jouw winkelvloer. De vloerstickers zijn ook verkrijgbaar in eco-vinyl, wit of transparant, in kleine of grote oplage en in klein of groot formaat. Wij drukken de volgende vloerstickers:

 • Easy Cling-vloersticker
 • Vloersticker met non-permanente lijmlaag (removable adhesive floorsticker)
 • Printtapijt of –zeil, van deurmat tot kantoor- of beursvloer (removable carpet)

De vloerstickers en het printtapijt zijn bovendien in alle denkbare vormen te snijden. Zo zet je voor iedere toepassing de juiste vloersticker in. Heb je ook al eens nagedacht over een combinatie met raamstickers en/of wandstickers?

Voordelen van vloerstickers

 • In allerlei designs te printen
 • In allerlei vormen te snijden
 • Antislip- en antikras-laag
 • Pvc-vrij
 • Geen lijmresten
 • Zowel offset als digitaal
 • Zes maanden plaktijd
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Profiteer van maatwerk vloerstickers

Als specialist in point-of-sale-materialen ben je bij ons op de juiste plek voor vloerstickers op maat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stickers voor uw winkelvloer met en ook zonder lijm. Wij zoeken continu naar innovatieve en creatieve oplossingen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op via +32 51 22 77 74 of via het contactformulier. Je kunt jouw vragen direct aan ons stellen of een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. Of vraag vrijblijvend een samplepakket aan voor vloerstickers en/of printtapijt! Ook voor vloerdisplays neem je contact met ons op.