Waardevolle Trademarketing: Fullcolour Clipstrip Van Crea Print Group

Met wat slimme shoppermarketing breng jij op een ludieke en effectieve manier je product aan de man door meer op te vallen en de concurrentie voor te zijn. Crea Print Group helpt je hier graag bij.

Extra waarde met de fullcolour Clipstrip

Hoewel de meeste impulsaankopen direct vanuit het schap plaatsvinden, is wat extra stimulatie via gerichte marketing vaak precies datgene wat de consument het laatste duwtje in de rug geeft. Crea Print Group zet hier graag de fullcolour clipstrips voor in, omdat deze bijdragen aan onbewuste beïnvloeding en zorgen voor cross selling. Een clipstrip met klein verpakking babyvoeding bij de luiers bijvoorbeeld, of de mini-worstjes en nootjes bij de wijn- en bierafdeling. Door het aanbieden van het bijpassende product creëer je extra waarde voor de consument en moedig je aan tot impulsaankopen. Een sterk staaltje trademarketing dus!

Vrij in vormgeving

De fullcolour clipstrips van Crea Print Goup zijn naar eigen wens vorm te geven en tevens zeer geschikt voor enkelvoudige probeerverpakkingen om een nieuw product te lanceren. Door een product op deze manier aan te bieden, leid je de consument vanzelf naar het schap voor een verdere aankoop.

Wil jij de verkoop van je product ook op een rendabele manier stimuleren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct diverse samples aan.